CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 14 de junio de 2021
Un projecte participat pel Dr. Carles Barceló rep finançament de la Fundació La Marató de 2020 per a la recerca contra la COVID19

Divendres 11 de juny la Fundació La Marató de TV3 va anunciar els projectes de recerca que serien finançats amb els fons recaptats a l'edició de la Marató de 2020, dedicada a lluitar contra la COVID-19. 

 

En aquesta edició s'hi van presentar 229 projectes, que van ser avaluats per 95 científics d'àmbit internacional especialistes en aquesta matèria en funció de la seva qualitat, metodologia i rellevància. La gestió de l'avaluació la va dur a terme l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya, del Departament de Salut.

 

D'acord amb la proposta de la Comissió Assessora Científica de la Fundació La Marató de TV3, el Patronat va acordar distribuir 12.469.544,83 € entre 36 projectes de recerca científica d'excel·lència.

 

El Dr. Carles Barceló és investigador del grup "Malaltia oncològica peritoneal" amb la línia de recerca “Oncogènesis del càncer pancreàtic”. El projecte de recerca on participarà i que ha rebut un finançament de 389.888,75 € és el següent:

 

Biomarcadors proteòmics cardiometabòlics i immunitaris de la Covid-19 per a l'avaluació clínica de la infecció, la gravetat de la malaltia i les complicacions postpandèmiques de salut.

 

◾Dr. Rafael de Cid Ibeas, Fundación Instituto de Investigación en Ciencias de la Salud Hermanos Trias y Pujol IIGTP.

◾Dr. Josep Maria Mercader Bigas, Broad Institute, Inc. Cambridge, Boston.

◾Dr. Carles Barceló Pascual, Fundación Instituto de Investigación Sanitaria de las Illes Balears.

 

 

FONT: Fundació La Marató de TV3 (11/06/21)



123movies