CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 8 de marzo de 2021
Apptoinmunes: una app d'ajuda a la pràctica clínica per a les Unitats de Malalties Autoimmunes

La Dra. Ines Losada López i el Dr. Juan González Moreno, tots dos metges internistes de la Unitat de Malalties Autoimmunes Sistèmiques del Servei de Medicina Interna de l'Hospital Universitari Son Llàtzer i investigadors del "Grup de Recerca Balear en Cardiopaties genètiques, mort sobtada i amiloïdosi TTR" de l'IdISBa, han desenvolupat juntament amb l'empresa Manaca SL, "Apptoinmunes", una aplicació per a dispositius mòbils sobre malalties autoimmunes.

 

Es tracta d'una aplicació senzilla i intuïtiva per a metges que atenen pacients amb malalties autoimmunes sistèmiques. S'hi recullen criteris classificatoris, escales d'activitat, calculadores i un petit diccionari d'autoanticossos. A més, en l'última actualització, s'afegeix un apartat de tractament en el qual s'inclouen les guies de la EULAR (The European Alliance of Associations for Rheumatology) i ACR (American College of Rheumatology).

 

L'aplicació, que no està patrocinada ni subvencionada per la indústria farmacèutica, es troba disponible de forma gratuïta a Apple Store i a Google Play. Compta amb l'aval de la Societat Espanyola de Medicina Interna (SEMI).

 

       

 



123movies