CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 29 de octubre de 2020
L’IdISBa i la Fundació Sa Nostra ajornen les activitats de divulgació científica programades per al mes de novembre

Durant el mes de novembre l’IdISBa, en col·laboració amb la Fundació Sa Nostra, havien organitzat un conjunt d’activitats de divulgació científica al “Centre de Cultura de la Fundació Sa Nostra” sota el títol “Sa Nostra Recerca: IdISBa i Societat”.

 

Davant les noves mesures de restricció per fer front a la Covid-19, ambdues entitats han decidit ajornar les activitats programades, amb l’excepció de l’exposició de pòsters divulgatius, “Exposició IdISBa: la recerca de tots”, sobre els projectes de recerca que duen a terme els investigadors i investigadores de l’Institut. L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres (10.30 – 13.30 h i de 17.00 – 20.00 h) del 6 al 27 de novembre.

 

No obstant això, l’IdISBa manté programat pel dia 27 de novembre la Nit Europea dels Investigadors, que enguany es durà a terme en format online. Mentre que les “VII Jornades d’Investigació”, la cita científica anual més destacada de l’Institut es celebrarà en un format mixt. Les conferències, comunicacions orals i tesis es podran seguir, tant presencialment a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases amb un màxim d’aforament, o en la modalitat en línia.

 

 

 



123movies