CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 1 de julio de 2020
L’IdISBa prorroga 9 contractes postdoctorals del programa FOLIUM i amplia els terminis d’execució dels projectes Intramurals en actiu

L'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha acordat prorrogar els nou contractes postdoctorals del programa FOLIUM del projecte FUTURMed finançats per l'Impost de Turisme Sostenible (ITS) durant tres mesos i mig més per un import de 107.969 euros.

 

El projecte FUTURMed té com a objectiu la captació de talent investigador que promogui la contractació de joves investigadors amb gran potencial i de reconeguda trajectòria així com la formació en habilitats transversals (emprenedoria, lideratge i comunicació).

 

La pròrroga s'emmarca en el context de crisi sanitària causada per la pandèmia de la COVID-19 per la qual s'han adoptat mesures urgents en l'àmbit social i econòmic. La decisió va ser presa pel Patronat IdISBa, màxim òrgan de govern i representació de l'entitat, presidit per la consellera de Salut, Patricia Gómez, en la sessió ordinària del 29 de juny.

 

Amb aquesta mesura l'entitat s'assegura que els investigadors puguin seguir amb els seus projectes en els terminis establerts, i que l'acompliment de l'activitat investigadora i els seus corresponents resultats no es vegin perjudicats.

 

Ampliació dels terminis d'execució dels projectes d'investigació IdISBa

 

Així mateix, en la sessió del Patronat del 3 de juny també es va decidir prorrogar els projectes de recerca en actiu finançats per l’IdISBa: Primus, Synergia i Innovatio tres mesos més amb la finalitat de no entorpir el desenvolupament dels mateixos pel període de l'estat d'alarma.

 

Entre els objectius principals dels projectes de recerca destaquen la contribució al foment de la salut i el benestar de la ciutadania, així com el desenvolupament dels aspectes preventius, diagnòstics, curatius, rehabilitadors i pal·liatius de la malaltia, reforçant i incrementant la competitivitat de l’R+D+I en salut de les Illes Balears.

 

 

Ressò a premsa:

 

- Caib. Conselleria de Salut i Consum -  02.07.2020

- EurpoaPress - 02.07.2020

- SaludEdiciones - 02.07.2020

- LaVanguarda - 02.07.2020

 

 

Resolucions:



123movies