CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 9 de marzo de 2020
L’ISCIII obre la sol·licitud urgent d'expressions d'interès per al finançament extraordinari de projectes d'investigació sobre SARS-COV-2 i la malaltia CoVid-19

L'Institut de Salut Carlos III obre la sol·licitud urgent d'expressions d'interès per al finançament extraordinari de projectes d'investigació sobre SARS-COV-2 i la malaltia CoVid-19.

 

Es poden enviar propostes que promoguin el coneixement sobre el SARS-CoV-2 i la malaltia CoVid19 així com el seu impacte en les persones infectades, amb l'objectiu de contribuir a un maneig eficient del pacient i/o preparació i resposta de salut pública. Les propostes han de ser adequades a la situació d'urgència i, per tant, que permetin una implementació i posada en marxa immediata en el Sistema Nacional de Salut, amb resultats concrets, primerencs i aplicables a la situació actual. Aquestes propostes poden partir d'activitats existents actualment.

 

Les expressions d'interès s'han de presentar mitjançant correu electrònic al compte covid19@isciii.es, utilitzant la plantilla que es pot descarregar al web de l'ISCIII.

 

 

* Donada l'alta participació en la convocatòria sobre COVID-19, i a causa de la necessitat d'agilitzar l'avaluació, la presentació de nous projectes queda interrompuda amb caràcter temporal. 

 



123movies