CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 12 de septiembre de 2019
Obert el termini per presentar els abstracts per participar en les "VI Jornades IdISBa"

Els dies 28 i 29 de novembre 2019 durem a terme les “VI Jornades IdISBa” a la sala d’actes de l’Hospital Universitari Son Espases:

 

  • Dijous dia 28 de novembre: matí i horabaixa
  • Divendres dia 29 de novembre: matí

 

Durant la celebració de les “VI Jornades IdISBa” s’atorgaran entre el personal IdISBa participant els següents premis:

 

  • 2 premis de 1.000€ a les millors tesis doctorals llegides entre dia 01 d’octubre 2018 i dia 30 de setembre 2019.
  • 2 premis de 750€ a les millors comunicacions orals presentades durant les “ VI Jornades IdISBa”.
  • 2 premis de 500€ als millors pòsters presentats durant les “VI Jornades IdISBa”.

 

Els premis no es cobraran personalment en metàl·lic, sinó que seran dipositats en un compte d’investigador o de grup d’investigació, que es crearà dins l’IdISBa per fer front a despeses relacionades amb la recerca i/o formació.

 

Per a participar als premis de comunicacions orals i pòsters, haureu d’enviar un abstract (veure formulari adjunt) al correu electrònic idisba.comunicacion@ssib.es. El Comitè organitzador de les Jornades seleccionarà 14 abstracts per a presentació oral en dues sessions durant el dia 28 de novembre. Cada comunicació oral s’exposarà en uns 10 minuts. Altres abstracts seran seleccionats com a pòsters que es distribuiran en panells en el hall de la sala d’actes. Seria recomanable enviar mínim 1 abstract per grup.

 

Per a participar als premis de millors tesis doctorals, els interessats hauran d’enviar el formulari emplenat (veure formulari adjunt) a idisba.comunicacion@ssib.es. Cada “nou doctor” disposarà de 10-12 minuts per explicar resumidament la seva tesis dia 28 de novembre.

 

No s’acceptaran abstracts i tesis en altres formats diferents als formularis adjunts. El termini per enviar abstracts i tesis serà: dia 09 d’octubre 2019 a les 24 hores.


Formularis: