CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 25 de enero de 2019
Dues investigadores del grup de Biologia Cel·lular del Càncer de l’IdISBa guardonades amb les dues beques predoctorals en oncologia de la Junta de Balears de l’AECC

A la solemne sessió inaugural del curs acadèmic 2019 de la Reial Acadèmia de Medicina de les Illes Balears es van lliurar dues beques predoctorals atorgades per la Junta de Balears de l’AECC. Aquestes beques són el fruit de la primera convocatòria d’ajuts predoctorals en oncologia de la Junta de Balears de l’AECC i s’han sotmès a un procés d’avaluació científica per part de l’ANEP. Dotades amb 20.000 euros anuals durant 3 anys i prorrogables a quatre, inclouen també un ajut addicional per a despeses de laboratori durant les dues primeres anualitats.

 

Les adjudicatàries d’aquesta primera convocatòria són dues investigadores del grup de Biologia Cel·lular del Càncer (UIB-IdISBa): Beatriz Almarán, pel projecte de tesi “Role of Rho GTPase signaling in the regulation of Glioma Stem Cell motility and invasion” dirigit pel Dr. Priam de Villalonga; i Lucía Ferro, pel projecte de tesi “Potencial coadyuvante de fenotiazinas antipsicóticas en Glioblastoma: papel de FOXO3a” dirigit per la Dra. Silvia Fernández.

 

Cal destacar que Beatriz Almarán fou guardonada recentment per l’AECC pel seu Treball Final de Máster en la segona edició dels “Premis Balears contra el Càncer”, i que Lucía Ferro també fou premiada pel seu Treball Final de Grau en la primera edició d’aquests premis.