CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 9 de enero de 2019
Participa en el Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència

El pròxim 11 de febrer es celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència, i des de l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa) hi volem participar contribuint al foment de les vocacions científiques entre les nines i els nins. I és que d’acord amb un estudi realitzat a 14 països, la probabilitat que les estudiants acabin una llicenciatura, un màster i un doctorat en alguna matèria relacionada amb la ciència és del 18%, 8% i 2%, respectivament, mentre que la probabilitat pels estudiants masculins és del 37%, 18% i 6%.

 

L’activitat que es vol dur a terme des de l’IdISBa és impartir xerrades a nins i nines, on investigadores expliquin la seva experiència personal en la seva carrera investigadora, per així, despertar les inquietuds dels/les més joves, promoure l’interès en ciència, crear rols femenins en àmbits científics i promoure pràctiques que afavoreixin la igualtat de gènere en l’àmbit científic.

 

Les xerrades estan dirigides a l’alumnat de 5è o 6è de primària i de 1r i 2n d’ESO, i s’impartiran la setmana del 4 a l’11 de febrer (9 i 10 no inclosos).

 

Si esteu interessades en participar-hi us podeu inscriure emplenant aquest formulari:

https://docs.google.com/forms/d/15T3MlZK3WpNsRPnoiuLoxImsXpG668hjJ4gJFLYXUPw/edit