CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 14 de septiembre de 2022
El president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Ramon Reyes, visita l'IdISBa

El president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, Ramón Reyes, ha visitat l'Hospital de Dia en les instal·lacions de l'Hospital Universitari Son Espases acompanyat pel president de l'Associació Espanyola Contra el Càncer de les Illes Balears, José Reyes, el gerent de l'Hospital Universitari Son Espases, Josep Pomar, la directora mèdica, Carmen Sanclemente, la cap del Servei d'Oncologia, Josefa Terrasa, i més membres d'Atenció al Pacient i Infermeria Oncològica.

 

Una vegada acabada aquesta visita, Ramón Reyes i José Reyes han estat rebuts a l'IdISBa pel director científic de l'Institut, Miquel Fiol, el director gerent, Sergi Camacho i la directora general de Recerca en Salut, Formació i Acreditació. Els grups de recerca de l’àrea d’Oncologia i Hematologia de l’Institut han tengut l'oportunitat de mantenir una llarga conversa amb ells per donar a conèixer de primera mà la investigació que s'està realitzant a les Illes Balears.

 

 

A més, han aprofitat la visita per conèixer als seus equips de Voluntaris Hospitalaris i de Voluntaris per la Ciencia, que ajuden a pacients oncològics i familiars, així com apropen la ciència als mes petits.

 

 

 

 

 



123movies