CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 8 de septiembre de 2022
L’IdISBa oferta 18 places per al nou programa SOIB “Recerca i Innovació ”

L’IdISBa i el Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB) obren la convocatòria per a la contractació de 18 joves investigadors per un període de 12 mesos i en contracte temporal.

 

L'objecte de les subvencions del «Programa SOIB Recerca i Innovació», per al període 2022-2025, és la contractació de persones joves demandants d'ocupació, de 16 anys o més i que no hagin complit els 30 anys en el moment de començar la relació contractual, per part dels organismes d'investigació i difusió de coneixements, universitats públiques, centres tecnològics, parcs científics i tecnològics, entitats públiques subjectes al dret privat, i entitats privades sense ànim de lucre, juntament amb empreses que estiguin invertint en recerca i innovació que pertanyin al sector públic o privat, per a la realització d'iniciatives d'investigació i innovació previstes en aquesta convocatòria, dins l'àmbit geogràfic de la comunitat autònoma de les Illes Balears, a l'empara de l'Ordre TES/1267/2021, de 17 de novembre, per la qual s'estableixen les bases reguladores per a la concessió de subvencions públiques, destinades al finançament del «Programa Investigo».

 

Les plaçes ofertades per l'IdISBa han de tenir com a requisit:

- Titulació de grau en ciències de la salut.

- Títol de tècnic/a de grau superior de laboratori clínic i biomèdic.

- Titulació de grau en matemàtiques, física o ciència de dades. 

 

Aquest programa ha estat finançat amb fons MRR de la UE–NextGeneration.

 

La durada dels contractes serà de 12 mesos i els projectes s’han d’iniciar entre l'1 de setembre i el 30 d'octubre de 2022.  

 

Quins requisits s'han de complir?

a) Ser joves de 16 anys o més i que no hagin complit els 30 anys en el moment d’iniciar la relació contractual.
b) Trobar-se inscrites en el SOIB com a desocupats. 
c) Complir els requisits exigits a l’oferta publicada, que seran específics per cada tipus de lloc de feina.
d) Estar en possessió d’alguna de les titulacions següents:
– Titulacions universitàries: doctorat, llicenciatura, enginyeria, arquitectura, màster, grau, enginyeria tècnica o arquitectura tècnica.
– Formació professional de grau superior o certificat de professionalitat de nivell 3.
– Formació professional de grau mitjà o certificat de professionalitat de nivell 2.
– Certificat de professionalitat de nivell 1.
Les titulacions de formació professional de grau mitjà i els certificats de professionalitat de nivell 2 o 1 només són admissibles per contractar personal de suport a la recerca.
e) No haver desenvolupat qualsevol altre tipus de lloc d’investigació en la mateixa entitat o empresa o en el mateix grup d’empreses en el termini dels sis mesos immediatament anteriors.

 

Les ofertes estaran publicades a partir del 05 de setembre a la pàgina web SOIB, i romandran obertes fins el 11 de setembre 2022. La selecció es farà tenint en compte els criteris d’accés que es defineixin a cada oferta.

 

Podeu trobar les ofertes en aquest enllaç:

https://soib.es/informacio-i-ofertes-soib-recerca-i-innovacio-2022-2025/

 



123movies