CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

jueves, 7 de octubre de 2021
L'Associació “Un Lazo en Movimiento” col·labora novament amb el IdISBa en el desenvolupament de projectes de recerca en càncer de mama

La presidenta de l'Associació “Un Lazo en Movimiento” (ULEM), Linda Suzanne Breevaart, la directora gerent del IdISBa en funcions, Asunción Sánchez, i el director científic, Miquel Fiol, han signat avui un conveni de col·laboració mitjançant el qual l'entitat contribuirà econòmicament amb la Fundació Institut de Recerca Sanitària Illes Balears (IdISBa) per al desenvolupament del projecte “Estudi retrospectiu dels receptors estrogénicos i el seu paper en el desenvolupament i evolució del càncer de mama (ERERECAM)”, que serà realitzat pel “Grup Multidisciplinari d'Oncologia Traslacional” de l’IdISBa, liderat per la Dra. Pilar Roca i que actuarà com a coordinadora del projecte.

 

Així doncs, “Un Lazo en Movimiento” lliurarà a l’IdISBa una aportació econòmica de 3.000 €, en el moment de la signatura del conveni de col·laboració. La durada prevista del projecte, és d'un any, període en el qual s'estima que el projecte haurà d'haver finalitzat.

 

“Un Lazo en Movimiento”

 

L'Associació “Un Lazo en Movimiento” enfront del càncer de mama és una organització privada que neix l'any 2010.

 

Avui “Un Lazo en Movimiento” és una realitat que dóna suport a projectes de recerca científica, atén directament cada any a més de 100 dones en els seus tallers dels Grups de Suport psicològic a Mallorca i dóna suport emocional en línia a multitud de dones que estan passant per un moment difícil a causa de la malaltia.

 

Amb la signatura d'aquest conveni de col·laboració, ja és el tercer any que el IdISBa i ULEM cooperen per a fer front al càncer de mama. L'any passat el mateix “Grup Multidisciplinari d'Oncologia Traslacional” encapçalat per la Dra. Pilar Roca va ser el que va comptar amb el suport de l'associació; mentre que fa dos anys, el “Grup de Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica”, liderat per la Dra. Antònia Obrador va ser el beneficiari de l'ajuda.

 

FOTOS:

 

 



123movies