CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

miércoles, 9 de diciembre de 2020
Convocatòria per a la provisió d'una vacant de personal estatutari sanitari del subgrup A1 i per a la contractació de personal investigador clínic per al programa «CLINIC»

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) ha publicat el dia 08 de desembre de 2020, en el Butlletí Oficial de les Illes Balears, la convocatòria per a la provisió d'una vacant de personal estatutari sanitari del subgrup A1 i per a la contractació de personal investigador clínic per al programa «CLINIC»

 

El lloc de treball convocat és una plaça vacant de personal estatutari sanitari del subgrup A1 dependent d'alguna de les gerències del Servei de Salut de les Illes Balears de l'Àrea de Salut de Mallorca (HUSE, HSLL o GAP Mallorca). La concreció de la categoria assignada en el nomenament i de la gerència d'adscripció dependrà del títol de metge/metgessa especialista que aporti la persona adjudicatària.

I, d'altra banda, lloc d'investigador/a clínic/a per al programa "CLINIC" del projecte "TALENT PLUS. Construint Salut, Generant Valor", finançat pel Pla Anual 2018 de l'Impost de Turisme Sostenible, amb un contracte a temps parcial de 24 hores setmanals per una durada de 3 anys amb la Fundació Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears.

 

Aquestes són les funcions o tasques principals:

 

A l'Ib-Salut, les pròpies de la categoria estatutària.

 

A l'IdISBa, les funcions del projecte d'investigació que aporti la persona adjudicatària. A més, les funcions de l'investigador/a clínic/a per al programa "CLINIC" del projecte "TALENT PLUS. Construint Salut, Generant Valor" seran:

  • Desenvolupament de programes d'investigació propis de la seva àrea, incorporant-se a grups d'investigació de l'IdISBa.
  • Potenciació de les línies d'investigació existents.
  • Realització i fomentació de publicacions d'impacte nacional i internacional.
  • Generació i transferència de coneixements amb impacte en la salut de la població i al sistema sanitari.

 

El termini de presentació és del 09/12/2020 al 08/03/2021.

 

Aquí podeu consultar les bases de la convocatòria.

 

 

 



123movies