CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 6 de noviembre de 2020
Exposició de pòsters científics IdISBa: La Recerca de Tots

El pròxim dilluns dia 9 de novembre, a partir de les 10:30 hores, a l’espai multifuncional (2n pis) del Centre de Cultura de la Fundació Sa Nostra, situat al carrer Concepció núm. 12 de Palma, s’obriran les portes de l’exposició “La Recerca de Tots” sobre els projectes d’investigació que duen a terme els investigadors i investigadores de l’IdISBa, amb l'objectiu d’acostar la recerca sanitària de la comunitat autònoma de les Illes Balears als ciutadans.

 

L’exposició està formada per 18 pòsters didàctics elaborats pels investigadors en salut i el personal científic-tècnic de l’Institut. La finalitat és donar a conèixer el seu treball, els beneficis que aporten a la societat i la seva repercussió a la vida quotidiana. A més, es projectarà un vídeo on els propis investigadors explicaran els pòsters exposats juntament amb un vídeo corporatiu de l’IdISBa.

 

Així mateix, a l’entrada de l’exposició els assistents hi trobaran un codi QR on podran votar el pòster que més els hagi agradat. El que aconsegueixi més vots rebrà un premi de 500€ que s’entregarà en el transcurs de les “VII Jornades IdISBa”, el pròxim dia 2 de desembre de 2020.

 

L’exposició romandrà oberta de dilluns a divendres (10.30 – 13.30 h i de 17.00 – 20.00 h) a partir de dia 9 de novembre i durant tot el mes de desembre.

 



123movies