CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

viernes, 31 de enero de 2020
AECC Balears premia l'investigador IdISBa Miguel Enseñat

La Junta Provincial de Balears de l'Associació Espanyola Contra el Càncer ha premiat el projecte sobre biomarcadors genòmics en pacients amb glioblastoma de l'investigador Miguel Enseñat, del grup de Biologia Cel·lular del Càncer de l'IdISBa, amb l'Ajuda Predoctoral en Oncologia 2019, dotada amb 63.000 euros. L'ajuda podria ascendir a 84.000 euros, en cas d'ampliar-se un any més

 

El projecte de tesi de Miquel Ensenyat es durà a terme al laboratori d'Epigenètica del Càncer del Grup de recerca en Biològica Cel·lular del Càncer de l'IdISBa, sota la direcció dels doctors Diego Marzese i Borja Sesé.

 

El lliurament del guardó va tenir lloc a la Reial Acadèmia de Medicina de Balears. L'investigador va presentar la seva tesi i tot seguit va participar en el debat sobre la importància del suport a la investigació, moderat pel president de l'AECC Balears, Javier Cortés.

 

També va intervenir el director del projecte premiat, Borja Sesé i les dues investigadores guardonades amb les Ajudes Predoctorals en Oncologia de l'AECC Balears vigents, Beatriz Almarán i Lucía Ferro, que estan desenvolupant els seus projectes en el Grup de recerca en Biologia Cel·lular del Càncer.

 

Fonts: Mallorca Confidencial i AECC