CA | ES | EN

ÚLTIMES NOTÍCIES

lunes, 16 de diciembre de 2019
L’IdISBa impulsarà la formació i la mobilitat dels professionals investigadors

La consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez, ha assistit avui a la sessió ordinària del Patronat de la Fundació IdISBa, durant el qual s’ha repassat la tasca feta enguany i les línies d’actuació per a 2020. Entre les prioritats de l’IdISBa per a 2020 cal destacar la captació i retenció de talent investigador mitjançant condicions de feina atractives; impulsar la formació dels investigadors tal com requereix l’Institut de Salut Carlos III per als instituts acreditats, i facilitar la mobilitat dels professionals, la qual cosa afavoreix la creació de sinergies entre institucions i el desenvolupament de projectes conjunts més ambiciosos.

 

Així mateix, durant la reunió també s’ha fet referència a la igualtat de gènere i a la necessitat de continuar fent feina en aquest camp. En aquest sentit, de les 125 persones que formen part del personal d’estructura de l’IdISBa, 80 són dones i 45, homes, però l’objectiu és continuar impulsant mesures per aconseguir que les dones tenguin un paper rellevant en el relleu generacional dels investigadors principals que fan feina a l’Institut.

 

L’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa) va aprovar el novembre d’enguany el Pla d’Igualtat de l’entitat per detectar i reduir les desigualtats en l’àmbit professional, conciliar la vida personal i laboral, combatre les violències masclistes i visibilitzar el paper de la dona en la recerca en salut.



123movies