CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 2 de abril de 2019
Sessió científica IdISBa-HUSE. José Mª Valderas: "Multimorbilitat i serveis de salut centrats en el pacient: una perspectiva internacional"

El dijous 11 d’abril a les 8:15h, a la sala d’actes de l'Hospital Universitari Son Espases es celebrarà la sessió científica IdISBa-HUSE, "Multimorbilitat i serveis de salut centrats en el pacient: una perspectiva internacional", a càrrec del Dr. José Mª Valderas, Professor of Health Services & Policy Research, University of Exeter.

 

El Dr. Valderas és acadèmic de medicina general, amb un compromís d'investigació centrat en l'atenció al pacient, rellevant per a la presa de decisions en la pràctica clínica i la política de salut. Dirigeix el Grup de Recerca de Polítiques i Serveis de Salut de la Facultat de Medicina de la Universitat d'Exeter, i la Exeter Collaboration for Academic Primary Care (APEx).

 

Els seus interessos de recerca actuals se centren en l'ús d'informació proporcionada pels pacients sobre la seva salut per a la presa de decisions en la pràctica clínica i la política de salut, i la millora dels processos de cura (qualitat i seguretat) amb un interès particular en pacients amb múltiples afeccions.

 

El Dr. Valderas ha participat en més de 30 projectes de recerca i és autor de més de 100 publicacions, inclosos articles, llibres i capítols de llibres, editorials, cartes i comunicacions científiques. És autor del blog sobre polítiques de salut HP Snippets i col·labora com a editor associat per l'European Journal of General Practice.