CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 13 de marzo de 2018
Seminari IdISBa. Laia Tolosa Pardo: “Mejora de la aplicabilidad clínica del trasplante celular hepático”

Dilluns 19 de març a les 14h, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari, “Mejora de la aplicabilidad clínica del trasplante celular hepático”, a càrrec de la Dra. Laia Tolosa Pardo.

 

La Dra. Laia Tolosa és llicenciada en Biologia i Bioquímica i Doctora en Biologia per la Universitat de les Illes Balears. Actualment és investigadora Miguel Servet a l'Institut d'Investigacions Sanitàries La Fe de València. Es dedica al desenvolupament d'assajos de high-content screening per a la detecció de l'hepatotoxicitat induïda per fàrmacs i a la recerca sobre teràpia cel·lular hepàtica. Ha desenvolupat la seva recerca a l'INSERM-Université Paris Sud i al Centre de Medicina Regenerativa d'Edimburg. A més, és una de les responsables de la Plataforma de Citòmica i de la Unitat de Teràpia Cel·lular Hepàtica, l'única a Espanya que aplica el trasplantament cel·lular en pacients.

 

Autora de més de 40 articles i imparteix docència al màster d'Aproximacions Moleculars en Ciències de la Salut de la Universitat de València.