CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 5 de marzo de 2018
Seminari IdISBa. Ignacio Ricci Cabello: “Desarrollo y evaluación de una intervención para la mejora de la seguridad del paciente en los centros de salud de atención primaria”

Dilluns 12 de març a les 14h, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari, “Desarrollo y evaluación de una intervención para la mejora de la seguridad del paciente en los centros de salud de atención primaria”, a càrrec del Dr. Ignacio Ricci Cabello.

 

El Dr. Ignacio Ricci és investigador Miguel Servet del grup de recerca en Activitats Preventives i Promoció i en Càncer Illes Balears (GRAPP-caIB) de l’IdISBa.

 

L'estudi de la seguretat del pacient en l'àmbit atenció primària està rebent cada vegada més atenció tant per part de científics com de gestors i planificadors de serveis de salut.

 

El disseny i implementació d'estratègies efectives per millorar la seguretat del pacient en els centres de salut d'Atenció Primària (amb l'objectiu últim de reduir errors mèdics i mal iatrogènic evitable) és una clara prioritat per als sistemes de salut tant en l’àmbit nacional com internacional.

 

En aquest seminari es presentarà el treball dut a terme en aquesta àrea per Ignacio Ricci en els últims anys durant la seva etapa com a investigador en serveis de salut a la Universitat d'Oxford (Regne Unit); així com el projecte d'investigació recentment concedit per l'Institut de Salut Carlos III amb el qual, després de la seva recent incorporació a l’IdISBa, pretén donar continuïtat i traslladar aquest treball a Espanya.