CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 2 de junio de 2023
Taller de preparació de propostes Horizon Europe

El proper 28 de juny es realitzarà l'activitat formativa «Taller de preparació de propostes Horizonte Europa» coordinada entre l’IdISBa i FECYT:

 

ALUMNAT: Dirigit a tot professional contractat i adscrit de l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears.

 

DATA: 28 de juny 2023.

 

HORARI: de 12.00 a 13.30 hores.

 

LLOC: Aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases (mòdul L, planta +1).

 

PONENT: Marta Martín Barba. NCP Clúster Salut - Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) - Ministeri de Ciència i Innovació.

Marta Marín és doctora en Biologia per la Universitat d'East Anglia (Reino Unido), té un màster en Direcció de Projectes per la Universitat la Salle i és postgraduada en Promoció i Gestió de Projectes Internacionals de R+D+I per la Universitat Politècnica de Madrid. Anteriorment, va fer feina com a gestora de projectes europeus en la Fundació per a la Investigació Biomèdica de l'Hospital Universitari La Paz. Després, va ocupar el lloc de punt nacional de contacte de la infraestructura d'investigació EATRIS a l'Institut de Salut Carlos III, donant suport al Sistema Nacional de Salut per la seva participació en projectes europeus de R+D+I. En el mes de setembre de 2022 va entrar a formar part de l'equip d'Oficina Europea de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) com a experta i punt nacional de contacte del clúster salut "Horizonte Europa".

 

PROGRAMA: veure document adjunt.

 

INSCRIPCIÓ: Gratuïta. Us podeu inscriure en el següent enllaç fins dia 18 de juny a les 23.59 h:  

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUMlFYUUxNNDkySkZIV0o0NDFYWUMwSjQzTC4u

 



123movies