CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 31 de marzo de 2023
Webinari IdISBa. Pere Illa Almirall. «Procediments de recursos humans: Convocatòries per a personal investigador IdISBa»

El dilluns 17 d'abril a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia «Procediments de recursos humans: Convocatòries per a personal investigador IdISBa»​, a càrrec del Sr. Pere Illa Almirall, advocat i assessor legal de l'IdISBa. 

 

El webinari «Procediments de recursos humans: Convocatòries per a personal investigador IdISBa» té com a finalitat tractar el procediment 01/2023 - Elaboració de convocatòries de recursos humans per a personal investigador i el procediment 02/2023 - Gestió de convocatòries de recursos humans per a personal investigador. 

 

El focus group al que va dirigit la sessió són els IP director o responsables de projectes d'investigació i el personal investigador (propi i/o adscrit) a l'IdISBa. 

 

El motiu i interès és el compliment del requisit legal per presentar-se a qualsevol convocatòria de l’IdISBa, entitat instrumental del sector públic: “Acreditar el mèrit i la capacitat exigida per la provisió de llocs en el sector públic”.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari web és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha d'unir-se al seminari web.

 



123movies