CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 9 de marzo de 2023
Seminari IdISBa. Dra. Paula LLabata Babiano «NIMGenetics, investigamos contigo»

El dimarts 14 de març, a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari «NIMGenetics, investigamos contigo», a càrrec de la Dra. Paula LLabata Babiano, especialista de I+D en NIMGenetics.

 

Paula Llabata Babiano és llicenciada en Biotecnologia i doctora en Biomedicina. Va iniciar la seva carrera investigadora en millora genètica vegetal i biologia molecular a Viena, posteriorment va centrar els seus estudis en l'àrea de la genètica oncològica treballant en centres com l'Institut de Recerca Biomèdica de Bellvitge, la Fundació Josep Carreras (Barcelona), el Dana-Farber Cancer Institute (Boston) i el Broad Institute of Harvard and MIT. Actualment, treballa com a responsable de I+D en NIMGenetics.

 

NIMGenetics és una empresa espanyola pionera i experta en el disseny i ús de plataformes genòmiques que la converteix en el partner ideal per a centres i empreses enfocades en recerca. NIMGenetics proporciona una solució integral per als teus projectes de I+D, incloent-hi l'acompanyament per part dels nostres experts des de la preparació de mostres, l'ús de diferents tecnologies de seqüenciació i la interpretació de dades.

 



123movies