CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 9 de marzo de 2023
15ª edició Curs: Com redactar un article científic - Fundació Dr. Esteve/e-oncologia

La Fundació Dr. Antoni Esteve posa en marxa la quinzena edició del curs “Com redactar un article científic”, un curs en línia que pretén donar a conèixer les tècniques i les habilitats bàsiques per a escriure i publicar articles científics en ciències de la salut, amb una dinàmica participativa que es basa en exposicions teòriques dels docents acompanyades d'exercicis pràctics i de reflexió que ajudaran a l'aprenentatge i comprensió per part de l'alumnat. La Fundació Dr. Antoni Esteve col·labora amb la plataforma e-oncologia, que compta amb més de 1.500 hores de formació virtual especialitzada en salut.

 

DATA INICI I FINAL: del 21 de març al 9 de maig de 2023.

 

MODALITAT: curs en línia asincrònic, sense sessions presencials.

 

DURADA: 12 hores.

 

REQUISITS PLACES IdISBa: ser personal investigador pre-doctoral contractat o adscrit a l’IdISBa.  

 

INSCRIPCIONS: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUMjA4OEhTRlM4MFpKQ085REZCNEZBVDNDQi4u

  • El termini de recepció d'inscripcions serà dia 16 de març 2023 a les 15:00h

CRITERIS DE SEL·LECCIÓ: 

  • L’acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d’inscripció sempre que es compleixin els requisits. 

OBSERVACIONS: Si l’alumnat IdISBa bonificat no finalitza el curs, sense justificació, serà penalitzat sense poder realitzar cursos de formació bonificats l’any següent.