CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 27 de enero de 2023
Webinari IdISBa-UIB. Manuela E. Gomes «Developing magnetic based tissue engineering strategies for tendon regeneration»

Dilluns 06 de febrer a les 09:15 hores, l'Aula de Graus de l'edifici Antoni Maria Alcover i Sureda de la Universitat de les Illes Balears, acollirà el seminari «Developing magnetic based tissue engineering strategies for tendon regeneration», a càrrec de Manuela E. Gomes, professora titular i vicepresidenta de l'Institut de Recerca en Biomaterials, Biodegradables i Biomimètics de la Universitat del Miño, Portugal.

 

Manuela E. Gomes centra la seva recerca en estratègies d'enginyeria de teixit tendinós i, principalment, el desenvolupament de bastides i biotintas basats en polímers biodegradables d'origen natural, així com en l'obtenció i diferenciació de cèl·lules mare mitjançant mètodes bioquímics i físics. Manuela Gomes ha participat en nombrosos projectes, europeus i nacionals, com a IP o membre de l'equip. Avui dia, coordina diferents projectes com MagTendon, beca de consolidació del Consell Europeu de Recerca (ERC CoG), així com Achilles, projecte Twinning finançat per la Comissió Europea, entre altres.

 

Manuela Gomes és l'editora de tres llibres i coeditora de Tissue Engineering Encyclopaedia (Elsevier, 2019), autora de 230 publicacions, 45 capítols de llibres, 8 patents i ha participat en més de 55 conferències internacionals.

 

Enllaç per connectar-se a la reunió de Zoom

https://uibuniversitat.zoom.us/j/97396911768?pwd=NzR2bk44bDhIVEExcVFvNmJkS3NHdz09 

 



123movies