CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 30 de diciembre de 2022
Seminari IdISBa. Cristina Bouzas «Conceptos básicos de las revisiones sistemáticas, aprendizajes de una estancia MOBILITAS»

Dilluns 16 de gener a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari d'Innovació «Conceptos básicos de las revisiones sistemáticas, aprendizajes de una estancia MOBILITAS», a càrrec de Cristina Bouzas, investigadora postdoctoral Juan de la Cierva, en el grup d'investigació NUCOX.

 

Cristina Bouzas és membre del grup de recerca «Nutrició Comunitària i Estrès Oxidatiu» (NUCOX) a l'IdISBa. És doctora en Nutrició i Ciències dels Aliments per la Universitat de les Illes Balears amb qualificació cum laude i menció internacional. 

 

Actualment, és investigadora postdoctoral mitjançant una beca postdoctoral Juan de la Cierva 2021. Participa com investigadora en diversos projectes de recerca subvencionats en convocatòries públiques nacional i internacionals. Ha participat en congressos nacionals i internacional amb 20 comunicacions orals/ pòster. 

 

És autora de més de 50 articles científics publicats en revistes científiques d'impacte. Ha realitzat diverses estances internacionals, la darrera en 2022 en la University of Connecticut (CT, USA), finançada amb la Beca MOBILITAS de l'IdISBa. 

 

 



123movies