CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 1 de febrero de 2023
Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència 2023

El pròxim 11 de febrer se celebra el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència i, com cada any, des de l'IdISBa volem contribuir a la commemoració d'aquesta data amb l'organització de l'activitat «Científiques a l'Aula», amb l'objectiu de contribuir al foment de les vocacions científiques i la visibilització de la tasca investigadora de les dones. 

 

«Científiques a l'aula»

 

L'activitat consisteix en la impartició de xerrades divulgatives a l'alumnat als centres educatius en el període al voltant de l'11 de febrer, amb la finalitat de compartir l'experiència personal a la carrera investigadora per despertar les inquietuds dels més joves, promoure l'interès en ciència, visibilitzar referents femenins en àmbits científics i promoure pràctiques afavoreixin la igualtat de gènere.  

 

Després de quatre edicions, hem pogut constatar que el vostre compromís i entusiasme participant com a voluntàries han fet d'aquesta activitat un esdeveniment molt esperat entre els alumnes i els centres educatius, que ens han fet arribar sempre la seva gran satisfacció amb l'experiència. Per això, us animem a apuntar-vos com a voluntàries per tornar a fer d'aquesta nova edició del «Científiques a l'Aula» tot un èxit. 

 

Us adjuntem l'enllaç a un formulari per tal que el respongueu, abans del dia 25 de gener de 2023, en el cas d'estar interessades a participar o, també, en el cas que ja hàgiu acordat una xerrada amb un centre educatiu i vulgueu incloure-la a la planificació. 

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd67mc7HQYeb6V15kTydP2c_W7aifo8kzRcGvF2bIcxMpeOdQ/viewform?usp=sf_link

 

«Vídeo divulgatiu del Dia Internacional de la Dona i la Nina en Ciència»

 

 

 



123movies