CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 19 de octubre de 2022
Curs: Com redactar un article científic - Fundació Dr. Esteve/e-oncologia

La Fundació Dr. Antoni Esteve posa en marxa la catorzena edició del curs “Com redactar un article científic”, un curs en línia que pretén donar a conèixer les tècniques i les habilitats bàsiques per a escriure i publicar articles científics en ciències de la salut, amb una dinàmica participativa que es basa en exposicions teòriques acompanyades d'exercicis pràctics i de reflexió que ajudaran a l'aprenentatge i comprensió per part de l'alumnat. La Fundació Dr. Antoni Esteve col·labora amb la plataforma e-oncologia, que compta amb més de 1.500 hores de formació virtual especialitzada en salut.

 

DATA INICI I FINAL: del 3 de novembre al 19 de desembre de 2022.

 

MODALITAT: curs en línia asincrònic, sense sessions presencials.

 

REQUISITS PLACES IdISBa: ser personal investigador pre-doctoral contractat o adscrit a l’IdISBa.  

 

INSCRIPCIONS:https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pURTQyWlVRTUpUVUtWMEJQVU5YT1U2R0ZEMS4u

 

  • El termini de recepció d'inscripcions serà dia 27 d'octubre 2022 a les 15:00 h

 

CRITERIS DE SELECCIÓ:  

  • L’acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d’inscripció sempre que es compleixin els requisits. 
  • Quan el nombre de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.

 



123movies