CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 4 de octubre de 2022
Seminari d'Innovació IdISBa. Francesc Tous Llull "Projectes d’Innovació de la Fundació BIT"

Dilluns 17 d'octubre a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari d'Innovació "Projectes d’Innovació de la Fundació BIT", a càrrec de Francesc Tous Llull, cap de l’Àrea TIC Innovació de la Fundació BIT.

 

Francesc Tous Llull és Enginyer en Informàtica per la Universitat de les Illes Balears (Palma de Mallorca, Espanya) i Màster en e-Business per la Universitat Politècnica de Catalunya (Barcelona, ​​Espanya).

 

Des de 1997 ha desenvolupat la seva activitat professional a la Fundació Bit, primer amb una beca de recerca de la Conselleria d’Educació del Govern de les Illes Balears, després com a consultor i cap de projectes, i des de 2001 com a Coordinador del Departament de Salut. Les seves principals àrees de coneixement són la interoperabilitat, els videojocs seriosos i la interacció home màquina.

 

Actualment, coordina l'Àrea de Salut de la Fundació Bit on està duent a terme projectes d'innovació, investigació i desenvolupament entre ells la construcció de la història social única electrònica o el desenvolupament de projectes d'innovació emmarcats a l'Health Living Lab de Son Espases.

 

El seu treball de recerca actual se centra en l'aplicació dels videojocs seriosos i les tècniques d'interacció home màquina a la rehabilitació de pacients amb dèficits de mobilitat i cognitius.

 



123movies