CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 16 de septiembre de 2022
Curs: Com divulgar el teu projecte científic en un vídeo per a xarxes socials - Fundació Dr. Antonio Esteve

La Fundació Dr. Antoni Esteve posa en marxa la segona edició del curs “Com divulgar el teu projecte científic en un vídeo per a xarxes socials”, un curs en línia que pretén establir les bases sobre com comunicar projectes científics mitjançant la gravació i edició d’un vídeo curt, simple, directe i efectiu, amb la càmera d’un telèfon mòbil o similar, que pugui publicar-se en xarxes socials.

 

El curs està dirigit tant a estudiants com a professionals científics i de la comunicació amb interès per divulgar els seus projectes o la ciència en general.

 

Dirigits per Ana Montserrat Rosell, directora del programa tres14 de La 2 i del documental ¡AI, AI, AI!//Inteligencia Artificial, els participants formaran part de tot el procés de creació d’un vídeo, des de la de l’enfocament fins a l’edició, passant per la preparació del guió i la captació d’imatges amb un smartphone o a través de la cerca d’arxius i música. Per això, també comptaran amb l’ajut del director de postproducció Daniel Camino, que els mostrarà les claus per fer servir el programa Premiere Rush, i del creatiu, muntador i realitzador Arturo Bastón.

 

L’IdISBa ofereix fins a 10 places per poder accedir al curs en línia amb bonificació del seu import total. 

 

Més informació

https://www.esteve.org/ca/eventos/como-divulgar-tu-proyecto-cientifico-en-un-video-para-redes-sociales/

 

DATA INICI I FINAL: del 3 al 21 d’octubre de 2022, en tres sessions setmanals de 18 a 20 hores (3, 5, 7, 10, 13, 14, 17, 19 i 21 d’octubre de 2022).

 

MODALITAT: curs en línia. S’alternen sessions pràctiques i teòriques.

 

REQUISITS PLACES IdISBa: ser personal contractat o adscrit a l’IdISBa.

 

INSCRIPCIONS: 

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=uSuzgxYvi02e6Usid1eXVUQCzqds77NGnob8odA2d0pUM1FPSDc4UzNNWURLUTJYWFYzRllVOVZZQi4u

 

El termini de recepció d'inscripcions serà dia 21 de setembre 2022 a les 15:00h

 

CRITERIS DE SEL·LECCIÓ: 

  • L’acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d’inscripció sempre que es compleixin els requisits. 
  • Quan el número de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.

 

NECESSITATS TÈCNIQUES:

  • El curs es realitzarà mitjançant una plataforma de teleconferència, per a la qual únicament es requereix una bona connexió a internet.
  • PC o Mac amb 8 MEGUES de RAM mínim i 8 GB d’espai lliure disponible en el disc cur. El programa funciona amb Windows 10 i 11 i posteriors i també amb macOS Catalina versió 10.15 o posterior. Aquí teniu totes les especificacions tècniques d’Adobe Premiere Rush: https://helpx.adobe.com/es/premiere-rush/system-requirements.html
  • Instal·lació de la versió de prova gratuïta d’un mes de Premiere Rush (a realitzar a l’inici del curs amb el tutorial que proporcionem. És important no instal·lar-lo molts dies abans perquè la llicència gratuïta té una durada de 30 dies).
  • Un telèfon o mini càmera per a gravació d’àudio i vídeo.

 



123movies