CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 19 de julio de 2022
Webinari IdISBa. Theodora Katsila. "Translational biomarkers; from information growth to knowledge growth"

El dilluns 5 de setembre a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia “Translational biomarkers; from information growth to knowledge growth", a càrrec de la Dra. Theodora Katsila, Research Assistant Professor, Head of the Biomarker Discovery & Translational Research Lab, NationalHellenic Research Foundation.

 

La Dra. Theodora Katsila és investigadora associada i responsable del Biomarker Discovery & Translational Research Laboratory, de l'Institut de Biologia Química, a la National Hellenic Research Foundation (Grècia). El seu equip aplica tècniques multiòmiques basades en l'espectrometria de masses amb els objectius següents: i) reorientació de fàrmacs mitjançant exosomes, ii) monitorització de mecanismes immunomoduladors, i iii) bioenergètica i oncometabolisme.

 

La Dra. Katsila ha participat en 10 projectes de recerca com a investigadora principal o investigadora sènior, així com en col·laboracions amb entitats privades. És membre de Human Proteome Organization (HUPO), sòcia del Royal College of Science (Regne Unit) i ambaixadora d'EACR. Així mateix, també colidera el projecte Family Health Story de Global Genomic Medicine Consortium.

 

És autora de 88 publicacions científiques (Scopus H-index = 17) i de 11 llibres de temàtica científica, deu a nivell internacional i un a nivell nacional. Ha participat com a ponent convidada o premiada a 16 conferències científiques internacionals i és part de l'equip revisor de programes de finançament a nivell nacional a Grècia i internacional, com a ERA PerMed, ANR, Institut de Malalties Rares de França, COST, FRRB, Centre Nacional de la Ciència de Polònia, Dana Ilmu Penetahuan, etc.). Finalment, la Dra. Katsila ha estat guardonada amb 6 premis a l'àmbit europeu i és titular d'una patent.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari web és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies