CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 31 de mayo de 2022
Seminari IdISBa. Julio Emilio Marco Franco. "Teleenfermería: una visión profesional"

Dilluns 6 de juny a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari "Teleenfermería: una visión profesional", a càrrec de Julio Emilio Marco Franco, Professor col·laborador de postgrau i investigació sènior del Centre d'Enginyeria Econòmica (INECO) i de la Unitat d'Investigació en Economia i Gestió Sanitària (CIEGS) de la Universitat Politècnica de València.

 

Julio Marco és gallec, assentat a Mallorca des de 1977. Es va titular com a ATS en 1972, i va passar a treballar com a infermer en l'extinta xarxa sanitària pública «18 de Juliol». Doctor en medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Beca FISS post-doctoral en la Clínica Mayo. Especialista en Medicina Interna i Nefrologia. Excap de Servei de l'Hospital Universitari Són Espases. Graduat en infermeria per la Universitat de Múrcia i doctorant en la Universitat València. Llicenciat en economia per la Universitat de les Illes Balears (UIB), Màster en gestió de cures per Minnesota i doctor internacional en economia per la Universitat del País Basc.

 

Ha estat professor de l'escola d'infermeria, professor associat de la UIB, director-professor titular del curs de gestió sanitària del CEFEM. Avaluador i Membre de les Comissions Tècniques d'Avaluació de l'Institut de Salut Carles III. Primer director Gerent del Serbasa. És també doctor europeu en art (Aveiro, composició musical) i doctor internacional en tecnologies de la informació (UIB). Doctorant internacional en Dret (Salamanca) i Ciències de la Mar (Alacant) (pendent de defensa). Ha realitzat estades de recerca a Bolonya, Porto, Lisboa i Aveiro. En possessió de diverses condecoracions i reconeixements. Més de 100 treballs publicats.

 

Inscripció a seminari web (no és necessari realitzar inscripció per assistir presencialment). 

Per apuntar-se al seminari web, és imprescindible inscriure's fent clic sobre aquest ENLLAÇ:

https://attendee.gotowebinar.com/register/8825245896930876176 

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web. 

Instruccions:  Els assistents podran intervenir per escrit durant el torn de preguntes. 

 



123movies