CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 16 de mayo de 2022
VIII Jornada investigació Atenció Primària de Mallorca

El 17 de juny de 2022 tindrà lloc la VIII Jornada d’Investigació a l’Atenció Primària de Mallorca, organitzada per la Gerència d’Atenció Primària de Mallorca en col·laboració amb l’Institut d’Investigació Sanitària de les Illes Balears (IdISBa).

 

Aquesta activitat té per objectiu compartir els resultats la recerca feta a l'atenció primària i debatre amb els companys i altres participants de la comunitat científica els projectes en fase d'execució. Igualment es presentaran les tesis de professionals d'atenció primària defensades els darrers anys.

La Jornada es farà al Centre de Cultura de Palma (Sa Nostra) al carrer de la Concepció número 12 de Palma, iniciant-se dijous 16 de juny horabaixa amb la realització de tres tallers formatius paral·lels:

 

  1. Elements clau de la investigació qualitativa en salut
  2. Tot allò que has de saber per preparar una tesi a atenció primària.
  3. PROMs i PREMs: aplicacions i iniciatives internacionals

 

Seguirem el matí del 17 de juny des de les 8.30 h quan es desenvoluparà el programa científic amb la realització de cinc taules. La conferència inaugural anirà a càrrec de Rafel Ramos, metge de família, catedràtic de la Universitat de  Girona, cap de la Unitat de Recerca de Girona i coordinador de la Red de Investigación en Cronicidad, Atención Primaria y Promoción de la Salud (RICAPPS) a nivell nacional. A l'acte de cloenda es farà el lliurament de premis. 

 

El termini per a presentar resums de comunicacions (orals o pòster) finalitza el dilluns 6 de juny, ja estan disponibles les Normes per a l'enviament de treballs. Els premis seran a la millor comunicació oral, pòster i comunicació de treball de residents.

 

La inscripció a la jornada estarà oberta fins el 13 de juny, tots els inscrits seran admesos. No cal confirmació.

 

Programa de la Jornada:



123movies