CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 6 de mayo de 2022
Seminari IdISBa. Manuel Gómez Florit. "Engineering platelet-derived extracellular vesicles as cell-free therapies for tendon regeneration"

Dilluns 16 de maig a les 13:30 hores, les aules 102-103 de l’Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari "Engineering platelet-derived extracellular vesicles as cell-free therapies for tendon regeneration", a càrrec de Manuel Gómez Florit, investigador Miguel Servet I de l’IdISBa.

 

El Dr. Manuel Gómez-Florit és investigador de l’IdISBa a través d'un contracte Miguel Servet tipus I. El Dr. Gómez-Florit s'ha especialitzat en la recerca en l'àrea de l'enginyeria de teixits i medicina regenerativa. Després del seu doctorat, el Dr. Gómez-Florit va treballar com a investigador post-doctoral primer en la Universitat d'Oslo (Noruega) i després en la Universitat del Minho (Portugal) – seu de l'Institut Europeu d'Excel·lència en Medicina Regenerativa. Durant aquests anys ha participat en múltiples projectes nacionals i internacionals amb l'objectiu de desenvolupar noves estratègies regeneratives per a tendons usant biomolècules derivades de plaquetes en combinació amb biomaterials.



123movies