CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 22 de diciembre de 2021
Webinar IdISBa. Míriam Sansó Martínez. "Pregnancy-associated and young women breast cancer genomics for early detection and therapeutic guidance"

El seminari en línia "Pregnancy-associated and young women breast cancer genomics for early detection and therapeutic guidance", a càrrec de la Dra. Míriam Sansó Martínez, investigadora RADIX IdISBa-Janssen del grup "Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica" de l'IdISBa, previst per a dia 31 de gener queda ajornat sense data agendada per problemes tècnics.

 

La Dra. Sansó ha desenvolupat una sòlida trajectòria en biologia molecular. Després de completar un grau en Biologia i un altre en Bioquímica a la Universitat de les Illes Balears la seva recerca doctoral, sota la supervisió de la Dra. Elena Hidalgo (UPF, Barcelona), es va centrar sobretot en la transcripció i en els canvis massius en expressió gènica. Com a investigadora post-doctoral, ha ampliat els seus coneixements i desenvolupat la seva experiència en els àmbits de transcripció, epigenètica i càncer mitjançant l'ús de línies cel·lulars de càncer i cèl·lules mare embrionàries de ratolí. També ha tingut l'oportunitat formar-se amb el Dr. Robert Fisher (Mount Sinai School of Medicine, NY), el Dr. Luciano Di Croce (Programa Beatriu de Pinós del CRG, Barcelona) i la Dra. Ana Vivancos del Grup de Genòmica del Càncer del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO, Barcelona).

 

Com a post-doc sènior en el VHIO, la seva recerca es va centrar en el desenvolupament i implementació de nous assajos oncològics, basats en NGS i PCR digital per a biòpsies líquides i de teixit. De manera paral·lela, la Dra. Sansó va orientar la seva recerca en la recerca traslacional en càncer, de pulmó i de mama principalment.

 

Actualment, és investigadora del programa RADIX en medicina de precisió, finançat pel projecte IdISBa-Janssen, i està adscrita al grup "Teràpies Avançades i Biomarcadors en Oncologia Clínica" de l’IdISBa.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies