CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 15 de noviembre de 2021
Webinar IdISBa. Sandra Ledesma Corvi. "Nuevos tratamientos antidepresivos para la adolescencia"

El dilluns 22 de novembre a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia "Nuevos tratamientos antidepresivos para la adolescencia", a càrrec de Sandra Ledesma Corvi, investigadora pre-doctoral programa JUNIOR del Projecte "INTRES: invertir, investigar, innovar", del Grup Neurofarmacologia de l'IdISBa.

 

Sandra Ledesma Corvi, es va graduar en Biologia (2018) i va realitzar un màster universitari en Neurociències (2019) a la Universitat de les Illes Balears. L’any 2019 va realitzar pràctiques en el grup de Neurofarmacologia de l’IdISBa mitjançant un contracte de pràctiques García-Palmer. L’any 2020 va aconseguir un contracte investigador dins del projecte “Neurobiología de la depresión en la adolescencia: Comparativa de la eficacia de diversos tratamientos antidepresivos en ratas macho y hembra”, finançat per la fundació Alicia Koplowitz i dirigit per la Dra. Mª Julia García Fuster.

 

Actualment, pertany al grup de Neurofarmacologia de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) i de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa), on es troba realitzant la seva Tesis doctoral, basada en l’estudi de nous tractaments antidepressius per l’etapa adolescent amb una perspectiva de sexe, amb un contracte predoctoral  JUNIOR del projecte INTRES: Invertir, Investigar, Innovar" finançat pel Pla Anual 2019 de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS). 

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies