CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 12 de noviembre de 2021
VIII Jornades d’Investigació IdISBa

Els dies 1 i 2 de desembre, l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears organitza per vuitè any consecutiu la seva cita científica anual més destacada, les “Jornades d’Investigació IdISBa”.

 

D'igual manera que l'any passat, l'entitat amb la voluntat de continuar apostant per la celebració de l'esdeveniment, ha organitzat el seguiment de les sessions en un format mixt. Les presentacions de tesis, comunicacions orals i conferències es podran seguir presencialment a la sala d'actes de l'Hospital Universitari Són Espases o mitjançant una plataforma en línia.

 

Quant a l'exposició de pòsters que habitualment s'exposaven i defensaven al hall de la sala d'actes, enguany es defensaran davant el Comitè Avaluador a través de GoToMeeting entre el 22 i 30 de novembre i, posteriorment, es podran visitar virtualment en la pàgina web de l’IdISBa.

 

Com cada any, durant la celebració de les "VIII Jornades IdISBa", s'atorgaran entre el personal IdISBa participant els següents premis: dos premis de 1.000 € a les millors tesis doctorals llegides entre dia 01 d'octubre 2020 i el 30 de setembre de 2021, dos premis de 750 € a les millors comunicacions orals presentades durant les Jornades i dos premis de 500 € als millors pòsters.

 

Així mateix, també es farà lliurament d'una bossa de viatge a la millor comunicació oral realitzada pels residents de l'Hospital Universitari Son Espases, Hospital Universitari Son Llàtzer i d'Atenció Primària.

 

D'entre els convidats destaquen les conferències de la Dra. Marina Pollán, directora del Centre Nacional d'Epidemiologia de l'Institut de Salut Carlos III (CNE-ISCIII), que realitzarà la conferència inaugural sobre "Medicina predictiva en la presa de decisions en salut", i la de la Dra. Ana Vivancos, cap del Grup de Genòmica del Càncer del Vall d’Hebron Institut d'Oncologia (VHIO), que parlarà sobre genòmica del càncer i medicina de precisió.

 

• INSCRIPCIONS (data límit d’inscripció 22 de novembre a les 15h): https://forms.gle/p8tSBTtuq5vabjFJ8.

 

• PROGRAMA.

 

 

 



123movies