CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 28 de octubre de 2021
Webinar IdISBa. Pedro-Iñaki González Torres. "La metagenómica en academia y estudios clínicos y preclínicos: oportunidades, retos y perspectivas a futuro"

El dilluns 8 de novembre a les 13:30 h tindrà lloc el seminari en línia "La metagenómica en academia y estudios clínicos y preclínicos: oportunidades, retos y perspectivas a futuro", a càrrec de Pedro-Iñaki González Torres, Cofundador, CEO & COO de Microomics Systems S.L.

 

El Dr. González és llicenciat en Biologia en la Universitat d'Alacant. Posteriorment va obtenir el seu doctorat en el camp de l'Ecologia Microbiana i Molecular, concretament en Ambients Garòfils, en el Grup d'Ecologia Microbiana i Molecular en la Universitat d'Alacant i el Grup de Genòmica Comparada del Center for Genomic Regulation (CRG) al Parc de Recerca Biomèdica (PRBB) a Barcelona, aconseguint un perfil multidisciplinari. Com a investigador postdoctoral del CRG, es va centrar en l'ús de la genòmica comparativa i el NGS per a estudiar l'origen, l'evolució i l'estructura de les comunitats microbianes. Basat en aquests estudis, ha adquirit un domini total i habilitats en l'anàlisi de dades microbianes NGS, incloent la seqüenciació completa del genoma, la seqüenciació transcriptòmica (RNAseq) i la metagenòmica 16S, així com la metagenòmica shotgun.

 

En 2017 va fundar Microomics Systems S.L. al costat de Toni Gabaldón aportant la seva experiència empresarial i tècnica des del camp de la genòmica i la metagenòmica als sectors Agronòmic, Acadèmic, Clínic i Industrial. Actualment, és el CEO i COO de Microomics i també lidera i supervisa els projectes d'I+D finançats per CDTI i dues beques postdoctorals de MINECO.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.



123movies