CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 20 de septiembre de 2021
Cicle Seminaris Innovació 2021. Lucas Rovira Soriano. "Caso de éxito: Cleverscope - Conversión laringoscopio en videolaringoscopio económico y reutilizable… de la idea clínica al mercado"

El dilluns 27 de setembre a les 13.30 h tindrà lloc el seminari "Caso de éxito: Cleverscope - Conversión laringoscopio en videolaringoscopio económico y reutilizable… de la idea clínica al mercado" a càrrec del Dr. Lucas Rovira Soriano, especialista en Anestesiologia i investigador del grup de Medicina Perioperatòria, Anestesiologia i Reanimació de l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IISLaFe).

 

El Sr. Rovira és llicenciat en Medicina i Metge Especialista en Anestesiologia i Reanimació des de 2013, i Doctor en Medicina per la Universitat de València (2014).
Membre numerari de la European Society of Anaesthesiology and Intensive Care i de la European Society of Regional Anesthesia. Ha participat en nombrosos assajos clínics randomizats multicèntrics nacionals i internacionals com a Investigador Principal o Investigador Col·laborador. És col·laborador com a revisor per a diverses revistes científiques: British Journal of Anaesthesia, BMC Anesthesiology.


Inventor i co-desenvolupador de quatre Medical Devices l'evolució dels quals ha estat finançada en diverses convocatòries competitives nacionals i ha aconseguit transferir al mercat un d'ells.


Des de 2017 és professor del Màster de Suport respiratori i ventilació Mecànica de la Universitat de València. Col·laborador docent assistencial (2016–2017) de la llicenciatura en Medicina de la Universitat Catòlica San Vicente Màrtir de València i des de 2018 a 2021 de la llicenciatura en Medicina de la Universitat de València. Addicionalment, és tutor de residents d'Anestesiologia, Reanimació i Dolor.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies