CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 21 de julio de 2021
Webinar IdISBa. Maria Antònia Fiol de Roque. "La Seguridad del Paciente en Atención Primaria. ¿Cómo podemos abordarla?"

El dilluns 6 de setembre a les 13.30 h tindrà lloc el seminari en línia "La Seguridad del Paciente en Atención Primaria. ¿Cómo podemos abordarla?", a càrrec de la Dra. Maria Antònia Fiol de Roque, investigadora post-doctoral programa FOLIUM - Projecte "INTRES: Invertir, Investigar, Innovar", del grup "Investigació en Activitats Preventives i Promoció i en Càncer Illes Balears (GRAPP-caIB)” de l'IdISBa.

 

La Dra. Fiol de Roque es va llicenciar en Biologia (2009), va realitzar un màster en Neurociències (2011) i es va doctorar en Neurociències a la Universitat de les Illes Balears-UIB (2017). Recentment ha realitzat un màster en Bioinformàtica i Bioestadística de la Universitat Oberta de Catalunya (2021).

 

Quant a la seva experiència laboral, la investigadora ha treballat com a tècnic de suport a la recerca en el Grup de Biomedicina Molecular i Cel·lular de la UIB (2009-2011). L'any 2011 va obtenir un contracte pre-doctoral de personal investigador de la CAIB en el mateix grup. En 2019 es va incorporar al Grup de Recerca en Activitats Preventives i Promoció i en Càncer Illes Balears (GRAPP-caIB) de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears, inicialment com a tècnic de suport a la recerca, i des de gener de 2021 com a investigadora post-doctoral del programa FOLIUM projecte “INTRES: Invertir, Investigar, Innovar” finançat pel Pla Anual 2019 de l'Impost de Turisme Sostenible (ITS). Durant aquest temps ha col·laborat en diversos projectes de recerca finançats en convocatòries públiques i ha publicat nombrosos articles en revistes científiques indexades en el Journal Citation Report (JCR).

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies