CA | ES | EN

ACTIVITATS

viernes, 25 de junio de 2021
Cicle Seminaris Plataformes 2021. Victoria E. Cano García. "Biobanco IdISBa: recorrido y retos estratégicos de la nueva Plataforma Biobanco y Biomodelos del Instituto de Salud Carlos III"

Dilluns 5 de juliol a les 13.30h tindrà lloc el seminari en línia "Biobanco IdISBa: recorrido y retos estratégicos de la nueva Plataforma Biobanco y Biomodelos del Instituto de Salud Carlos III", a càrrec de Victoria E. Cano García, responsable de la Plataforma Biobanc de l'IdISBa.

 

Victoria E. Cano García és llicenciada en Biologia i Màster en Microbiologia Avançada per la Universitat de les Illes Balears (2007). Va treballar durant 6 anys en el grup d'Infecció i Immunitat de la Fundació Caubet-CIMERA (Centre Internacional de Medicina Respiratòria Avançada, actualment IdISBa) dirigit pel Dr. J.A Bengoechea.


La seva experiència professional passa pel maneig de diverses tècniques de laboratori (biologia cel·lular, molecular i microscòpia) i amb diferents patògens microbians (Haemophilus influenzae, Klebsiella pneumoniae i Staphilococcus aureus).


Des de 2016 ha estat contractada com a tècnic de suport en la Plataforma Biobanc, i des de maig d'enguany assumeix les funcions de coordinadora d'aquesta plataforma.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

 

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se al seminari web.

 



123movies