CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 7 de junio de 2021
Webinar IdISBa. Adoración Carmen Castro Gracia. "Tractaments aplicats a través d'Internet per a la Depressió: Eficàcia i Adherència"

El dilluns 14 de juny a les 13.30 h tindrà lloc el seminari en línia "Tractaments aplicats a través d'Internet per a la Depressió: Eficàcia i Adherència", a càrrec de la Dra. Adoración Carmen Castro Gracia, investigadora post-doctoral programa FOLIUM - Projecte "INTRES: Invertir, Investigar, Innovar", del grup "Trastorns Mentals d'Alta Prevalença – TRAMAP” de l'IdISBa.

 

La Dra. Castro es va llicenciar en Psicologia (2012) i va realitzar un màster en Neurociències (2013) a la Universitat de les Illes Balears (UIB). L'any 2014 va obtenir un contracte pre-doctoral atorgat per l'Escola de Doctorat de la Universitat de les Illes Balears (EDUIB). Va realitzar una estada de recerca pre-doctoral al grup Mental Health and Addictions Research Group (MHARG) de la Universitat de York (Regne Unit), sota la supervisió de Prof. Simon Gilbody i el Prof. Dean McMillan, durant els mesos d'abril i juliol de 2017.

Va col·laborar i ha col·laborat en diversos projectes de recerca, finançats en convocatòries públiques nacionals i europees, i ha publicat més de 20 articles científics, la majoria dels quals es troben publicats en revistes científiques indexades al Journal Citation Report (JCR). Participa i ha participat en nombrosos congressos científics, la majoria de caràcter internacional i participa en l'avaluació i revisió d'articles científics.

Des del 2017 imparteix docència en el grau de Psicologia a la Universitat de les Illes Balears i el 2019 es va doctorar per la mateixa universitat. Està acreditada a la figura de professora ajudant doctora (2020).

Actualment, pertany al grup de recerca "Trastorns mentals d'alta prevalença (TRAMAP)" de l'Institut Universitari d'Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) i de l'Institut d'Investigació Sanitària Illes Balears, on actualment treballa com a investigadora post-doctoral dins del programa FOLIUM, projecte "INTRES: Invertir, Investigar, Innovar" finançat pel Pla Anual 2019 de l’Impost de Turisme Sostenible (ITS).

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure fent clic aquí.

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se a al seminari web.

 



123movies