CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 29 de abril de 2021
Webinar material biològic. David Mayo. "Impacte del material biològic en la salut de l'animal de laboratori i en el resultat experimental"

La Plataforma de Cirurgia Experimental i Estabulari de l’IdISBa ha posat en marxa un webinar gratuït per al pròxim dia 26 de maig a les 9:30h, a càrrec de David Mayo (BSc, Sènior Sales Consultant) de l'empresa IDEXX BioAnalytics sobre "Impacte del material biològic en la salut de l'animal de laboratori i en el resultat experimental".

 

El webinar va dirigit a tots els investigadors que treballen tant amb línies cel·lulars com amb biomodels animals als quals se'ls inocula material biològic (p.e. models de xenograft tumorals tant de tumors que procedeixen de pacients com de línies tumorals). En aquest webinar s'explicaran quins són els riscos derivats de la contaminació microbiològica del material biològic amb què es treballa tant en la salut dels manipuladors com en la salut dels animals d'experimentació i la seva repercussió sobre els resultats de la investigació. També s'abordarà la importància de la contaminació genètica de les línies cel·lulars, mètodes de detecció, prevenció i validació de línies cel·lulars.

 

En el document que acompanya la notícia trobareu tota la informació sobre el contingut del webinar, el ponent i l’enllaç per la inscripció. La data límit per inscriure és el 19 de maig.

 

Les persones que completin l’assistència rebran un certificat d'acord amb les exigències incloses a la guia sobre formació continuada per al manteniment de la capacitació del personal que treballa amb animals d'investigació.



123movies