CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 28 de abril de 2021
Webinar IdISBa. Rosa Muñoz Xicola. “Més enllà de la pèrdua d'expressió de les proteïnes del mismatch repair”

El dilluns 24 de maig a les 14.30 h tindrà lloc el seminari en línia "Més enllà de la pèrdua d'expressió de les proteïnes del mismatch repair", a càrrec de la Dra. Rosa Muñoz Xicola, professora adjunta de malalties digestives de l’Escola de Medicina de Yale.

 

La Dra. Muñoz Xicola es va llicenciar en Bioquímica a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va cursar el doctorat entre l’Hospital Germans Trias i Pujol i la Universitat d’Illinois a Chicago, USA (UIC). Després va fer tres estades postdoctorals a l’Institut de Recerca de Càncer (ICR) a Anglaterra, a UIC i finalment a l’escola de Medicina de la Universitat de Yale a Connecticut, USA. Des del 2017 és professora adjunta a la Universitat de Yale.  

 

Les seves línies d’investigació se centren en l’estudi molecular de nous fenotips de càncer colorectal, tant esporàdics com hereditaris. Actualment està estudiant l’heterogeneïtat del tumors amb inestabilitat de microsatèl·lits i ha descrit nous factors genètics que determinen el desenvolupament de càncer colorectal hereditari. També investiga quins són els factors moleculars que promouen l’increment significatiu de la incidència de càncer colorectal en persones de menys de 50 anys.

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

 

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha d’unir-se a al seminari web.

 



123movies