CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 8 de abril de 2021
Cicle Seminaris Innovació 2021. Carlos Enrique Herrero. "Unitat d'Innovació i Transferència de l'IdISBa"

El dilluns 26 d'abril a les 13.30 h tindrà lloc el seminari en línia "Unitat d'Innovació i Transferència de l'IdISBa", a càrrec de Carlos Enrique Herrero, responsable de la Unitat d'Innovació i Transferència Tecnològica de l'IdISBa.

 

Carlos Enrique és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i Màster en Science in Telecommunication Engineering & Management (MASTEAM) per la mateixa Universitat. S'ha especialitzat en Sistemes de Gestió de la Innovació, destacant els camps de Protecció Industrial i Intel·lectual i de Sistematització de la Innovació, així com en el desenvolupament d'Estratègies d'Innovació Oberta.

 

De la seva experiència laboral, cal destacar l'activitat com a Consultor i Project Manager d'Innovació per a entitats públiques i privades així com la seva activitat en l'àmbit de la investigació sanitària a la Unitat d'Innovació de l'Institut de Recerca Biomèdica de l'Hospital de Sant Pau . Actualment és el responsable de la Unitat d'Innovació i Transferència Tecnològica de l'Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa).

 

 Inscripció: Per apuntar-se al seminari és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

 

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se al seminari web.

 



123movies