CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 3 de marzo de 2021
Webinar IdISBa. Pere Llinàs Arias. "Epigenetics meets protein homeostasis"

El dilluns 22 de març a les 13.30 h tindrà lloc el seminari en línia "Epigenetics meets protein homeostasis", a càrrec del Dr. Pere Llinàs Arias, investigador postdoctoral del programa Margalida Comas del grup "Biologia Cel·lular del Càncer" de l'IdISBa.

 

El Dr. Pere Llinàs és bioquímic amb sis anys d'experiència en investigació traslacional. La seva recerca se centra en la biologia molecular i, específicament, en el camp de l'epigenètica. En el seu doctorat va combinar el desenvolupament de treballs experimentals amb estudis in silico. A més, ha desenvolupat la seva pròpia línia d'investigació, enfocada a la interacció entre els canvis epigenètics i l'homeòstasi de proteïnes, i ha col·laborat en altres projectes de laboratori, entre d’altres, en epitranscriptòmica, quimioresistència i regulació d'histones.

 

El Dr. Llinàs és graduat en Bioquímica per la Universitat de les Illes Balears (2014), també va cursar un màster en Biomedicina, itinerari d'oncologia molecular a la Universitat de Barcelona (2015) i es va doctorar en Biomedicina a la Universitat de Barcelona - IDIBELL - Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras (2020).

 

Quant a la seva experiència laboral, l’investigador ha treballat com a col·laborador extern a la UIB - Fundació Caubet - CIMERA (Febrer 2014 - Juny 2014) i com a alumne col·laborador al grup “BIOCANCER”, també de la UIB (Juny 2014 - Juliol 2014). Durant el 2014 va obtenir una beca de col·laboració MECD en el grup “UIB – GMOT” (Febrer 2014 - Juny 2014) i va realitzar les pràctiques AECC estiu (Agost 2014 - Setembre 2014).

 

Així mateix, el Dr. Llinàs va realitzar els estudis de doctorat amb el suport d'una beca FPI a l'institut de recerca IDIBELL - PEBC (Setembre 2015 - Maig 2019) i a l'Institut de Recerca Contra la Leucèmia Josep Carreras (Maig 2019 - Desembre 2019 ).

 

 

Inscripció: Per apuntar-se a al seminari és imprescindible inscriure’s fent clic aquí.

 

Un cop inscrit rebrà un correu de confirmació de com ha de unir-se al seminari web.

 



123movies