CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 12 de noviembre de 2020
VII Jornades d’Investigació IdISBa

Els dies 30 de novembre, 1 i 2 de desembre, l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears organitza per setè any consecutiu la seva cita científica anual més destacada: les Jornades d’Investigació IdISBa.

 

ENLLAÇ PER SEGUIR LES JORNADES EN LÍNIA: http://idisba.ticalfa.com/

 

Degut a la situació sanitària actual, l’entitat amb la voluntat de seguir apostant per la celebració de l’esdeveniment, ha organitzat el seguiment de les sessions en un format mixt. Les presentacions de tesis, comunicacions orals i conferències es podran seguir presencialment a la sala d’acte de l’Hospital Universitari Son Espases, amb un aforament màxim de 80 persones, o mitjançant una plataforma en línia.

 

 

A tal efecte, l’IdISBa posa a disposició un formulari web per a realitzar la inscripció. Un cop efectuada, més endavant es remetrà un correu amb les passes a seguir per poder seguir els actes en streaming.

 

 

Pel que fa a l’exposició de pòsters, que habitualment s’exposaven al hall de la sala d’actes, enguany es podrà visitar virtualment a la pàgina web de l’IdISBa. Així mateix, la defensa dels pòsters davant el Comitè Avaluador es realitzarà per àrees a través de GoToMeeting durant la setmana del 23 al 27 de novembre.

 

 

Com cada any, durant la celebració de les “VII Jornades IdISBa”, s’atorgaran entre el personal IdISBa participant els següents premis: dos premis de 1.000€ a les millors tesis doctorals llegides entre dia 01 d’octubre 2019 i dia 30 de setembre de 2020, dos premis de 750€ a les millors comunicacions orals presentades durant les Jornades i dos premis de 500€ als millors pòsters.

 

 

Així mateix, també es farà entrega d’un premi de 500€ al pòster més votat de l’exposició IdISBa “La recerca de tots” al Centre de Cultura de la Fundació Sa Nostra, i que es pot visitar de dilluns a divendres (10:30 - 13.30 h y de 17.00 - 20.00 h) fins el 27 de novembre.

 

 

D’entre els convidats i destaquen les conferències del Dr. Quintana Murci, cap de la Unitat Genètica Evolutiva de l’Institut Pasteur, que realitzarà la conferència inaugural sobre “Genoma, immunidad y medicina personalizada", i la del  Dr. Josep Maria Miró Meda, de l’Hospital Clínic- IDIBAPS Universitat de Barcelona, que parlarà sobre els avanços en la prevenció i el tractament de la Covid-19.

 

 

 

INSCRIPCIONS: Us podeu inscriure aquí a les "VII Jornades IdISBa" fins el dia 24 de novembre de 2020.



123movies