CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 15 de septiembre de 2020
Curs IdISBa. “Curs de Bioseguretat- Nivell 2”

L’IdISBa ha planificat l’acció formativa "CURS DE BIOSEGURETAT – NIVELL 2”  impartit per la Universitat de les Illes Balears.

 

Aquesta formació està oberta a tot el personal contractat IdISBa; no obstant això, hi ha una capacitat màxima a l’aula de 20 persones, per la qual cosa, tindran prioritat en participar en aquesta primera edició el personal tècnic i investigador propi de l’IdISBa que presta els seus serveis a plataformes o aquell que per prestar els seus serveis és necessari la manipulació de mostres, principalment mostres amb COVID-19.

 

Dates: dimarts 6, dimecres 7 i dijous 8 d’octubre de  2020

Horari: de 16.00 a 18.00h

Durada: 6h (2h/jornada)

Lloc: aula 137 (mòdul B, planta +1) de l’Hospital Universitari Son Espases

Modalitat: presencial

 

INSCRIPCIONS:

-        El curs es realitzarà sempre i quan hi hagi 20 participants.

-        Els interessats en realitzar el curs, hauran d’enviar al correu electrònic: nuria.cases@ssib.es la següent informació:

o   NOM COMPLET:

o   DNI/NIE:

o   MÒBIL:

o   E-MAIL:

-        El termini de recepció de sol·licituds serà dia 28 de setembre 2020.

 

CRITERIS DE SEL·LECCIÓ:

-        L’acceptació de les sol·licituds es realitzarà per estricte ordre d’inscripció, amb prioritat del personal contractat per l’IdISBa que presta els seus serveis a plataformes o aquell que per prestar els seus serveis és necessari la manipulació de mostres, principalment mostres amb COVID-19.

-        Quan el nombre de sol·licituds sigui superior al de places disponibles, es realitzarà la selecció dels alumnes ajustant-se als criteris de la institució.

-      Hi haurà possibilitats de fer més edicions.



123movies