CA | ES | EN

ACTIVITATS

martes, 30 de junio de 2020
Webinar IdISBa. Borja Sesé. "Stem Cells and Cancer Epigenetics: Unraveling the Molecular Mechanisms of Tumor Resistance in Glioblastoma”​

El dilluns 13 de juliol a les 13.30h tindrà lloc el seminari en línia "Stem Cells and Cancer Epigenetics: Unraveling the Molecular Mechanisms of Tumor Resistance in Glioblastoma”​, a càrrec del Dr. Borja Sesé Ballesteros, investigador FOLIUM del grup "Biologia Cel·lular del Càncer" de l'IdISBa.

 

 

Borja Sesé Ballesteros és doctor en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona, (2013). Al 2008 va iniciar els estudis de doctorat al Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona (CMR[B]) sobre l’epigenètica de les cèl·lules mare embrionàries humanes (hESC), concretament estudiant el paper de les proteïnes modificadores d’histones implicades en la regulació de l’estat de pluripotència i el procés de diferenciació en hESC. En 2014 va iniciar una estada postdoctoral al Harvard Medical School/Brigham and Women’s Hospital (Boston, USA) investigant sobre els mecanismes de regulació transcripcional en la pluripotència de les hESC i en models de regeneració animal (peix zebra i axolots). Després de retornar dels USA, en 2017 es va incorporar a l’empresa Stem Europe a Mallorca treballant amb cèl·lules derivades del teixit adipós i la seva aplicació clínica en teràpies regeneratives i reparadores. L’abril de 2019 s’incorpora al laboratori d’Epigenètica del Càncer de l’IdISBa (Grup de Biologia Cel·lular del Càncer) amb una beca postdoctoral FOLIUM sota la direcció del Dr. Diego Marzese per estudiar els mecanismes epigenètics implicats en la resistencia a fàrmacs i evasió de la resposta immune en tumors cerebrals (glioblastoma).  

 

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic aquí. 

 

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.

 

 



123movies