CA | ES | EN

ACTIVITATS

lunes, 1 de junio de 2020
Webinar IdISBa. Enrique Barón González. "Wearable Biosensors for sepsis monitoring"

El dilluns 15 de juny a les 13.30h, tindrà lloc el seminari en línia "Wearable Biosensors for sepsis monitoring"​ a càrrec del Dr. Enrique Barón González, investigador Sara Borell del grup "Multidisciplinari de Sèpsia" de l'IdISBa.

 

Enrique Barón González és doctor en Química per la Universitat de Barcelona (2016). Va realitzar el doctorat Institut de Diagnosi Ambiental i Estudis de l'Aigua (IDAEA-CSIC). La seva investigació es va centrar en l'estudi del comportament dels retardants de flama halogenats al medi ambient, estudiant la seva presència en matrius ambientals i biològiques, i la seva capacitat de bioacumulació i biomagnificació. Després de quasi 3 anys en una empresa privada, es va incorporar a l'IdISBa (Grup Multidisciplinari de Sèpsia) gràcies a una beca Folium l'abril de 2019. Actualment es troba en el primer any de contracte Sara Borrell. La seva investigació es desenvolupa en la divisió tecnològica del grup, liderada pel Dr. Roberto de la Rica, i se centra en el desenvolupament de biosensors per a l'anàlisi de biomarcadors associats a la Sèpsia.

 

 

Inscripció: Per apuntar-se al seminari, és imprescindible inscriure's fent clic sobre aquest enllaç: https://attendee.gotowebinar.com/register/3842128341776179470

Un cop inscrit, es rebrà un correu de confirmació de com s’ha d'unir al seminari web.

 

 

Instruccions:  Els assistents podran intervenir per escrit durant el torn de preguntes.

 

 



123movies