CA | ES | EN

ACTIVITATS

miércoles, 12 de febrero de 2020
Sessió informativa. Marta Monjo Cabrer. “Hoja de ruta del Doctorado en Investigación Translacional en Salud Pública y Enfermedades de Alta Prevalencia (TISP). Guía para doctorandos, directores y tutores”

El divendres 6 de març a les 13:30h, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari, “Hoja de ruta del Doctorado en Investigación Translacional en Salud Pública y Enfermedades de Alta Prevalencia (TISP). Guía para doctorandos, directores y tutores”, a càrrec de la Dra. Marta Monjo Cabrer, Professora Titular d’Universitat i Coordinadora de Doctorat en Investigació Traslacional en Salut Pública i Malalties d’Alta Prevalença de la UIB.

 

La Dra. Marta Monjo dirigeix el grup de recerca “Teràpia Cel·lular i Enginyeria Tissular” (TERCIT) adscrit a la Universitat de les Illes Balears (UIB), a l’Institut Universitari d’Investigació en Ciències de la Salut (IUNICS) i a l’Institut d’Investigació Sanitària Illes Balears (IdISBa). També és la coordinadora de l’àrea de Bioenginyeria i Cirurgia Experimental i membre del Comitè Científic Intern de l’IdISBa.

 

Ajornat fins a nova data.



123movies