CA | ES | EN

ACTIVITATS

jueves, 14 de noviembre de 2019
Seminari IdISBa. César Fernández-Sánchez. “Detecció ràpida de biomarcadors de MPOC en esput emprant un dispositiu electroquímic multiplexat”

El dilluns 25 de novembre a les 13:30h, les aules 102-103 de l'Hospital Universitari Son Espases acolliran el seminari, “Detecció ràpida de biomarcadors de MPOC en esput emprant un dispositiu electroquímic multiplexat””, a càrrec del Dr. César Fernández-Sánchez llicenciat en Química Analítica i Doctor en Química per la Universitat d’Oviedo.

 

El Dr. César Fernández-Sánchez és llicenciat en Química Analítica i Doctor en Química per la Universitat d’Oviedo. Després de realitzar una estada postdoctoral a la Universitat de Newcastle (UK), es va incorporar al grup de Transductors Químics (GTQ) de l’Institut de Microelectrònica de Barcelona, com a investigador Ramón y Cajal. Des de l’any 2009 és Científic Titular en aquest institut i des de l’any 2013 exerceix de director del GTQ. Ha participat en 25 projectes de recerca (14 com a coordinador o investigador principal), finançats pel govern espanyol, i en 9 projectes europeus (2 com a PI i 1 com a coordinador) dels programes FP7 i H2020. Ha publicat 78 articles en revistes internacionals, cosupervisat 8 tesis doctorals i és coautor d’11 patents (2 llicenciades). La seva activitat científica s’ha centrat en el desenvolupament d’eines analítiques miniaturitzades basades en sensors electroquímics i plataformes lab-on-chip per a anàlisis de paràmetres químics en biomedicina i medi ambient.



123movies